O Alamanuia Maneta Tumau ua Fa'amoemoe e Fa'ateleina

E ui lava e masani ona talitonu i le alamanuia o tau o le lalolagi e le masani ai o le a tumau pea le maualuga i le 2022, o le tulaga mautu o tau o le maliega lea a le alamanuia, lea e fesoasoani i le mautu o le avanoa o tupe mama o atinaʻe maneta i lalo i se tulaga patino. .

I le itu o talafou, na faavaeina aloaia ai le China Rare Earth Group Co., Ltd. ia Tesema 23 i le tausaga talu ai.Fai mai nisi o tagata su'esu'e o alamanuia, o le fa'aopoopoina atili o puna'oa e le masani ai le eleele, o lona uiga o le fa'asologa o le tu'uina atu o lo'o fa'aauau pea ona fa'aleleia.Mo atina'e maneta i lalo, e mafai ona i ai le fa'amautinoaga o punaoa, maua ni punaoa sili atu ma maualuga, ma o le tau e fa'amoemoe e fa'amautu.

E talitonu le au suʻesuʻe a Zhaobao afai e mautu le tau o mea mataʻutia i luga i le 2022, o le tupe faavae ma le faʻatonuga o le mauaina o le mamafa o le a faʻaititia tele mo pisinisi maneta tumau i lalo ifo o le laina o alamanuia, ma le faʻaititia o tupe mama o le tau o oloa faʻatupulaia o pisinisi maneta tumau. o le a fa'atupula'ia teisi i luga o le tulaga o le fa'ateleina o le mana'oga mo mea maneta tumau e atina'e fa'ato'aga.Na ta'ua foi e le CICC o tau o le eleele e le masani ai o le a tumau pea le maualuga i le 2022, ma o le tupe mama i le tone o mea maneta o loʻo faʻamoemoeina e faʻatupuina ai se tulaga agai i luga.

“O pisinisi maneta e seasea ona maua e fai si salalau solo.I lalo o le tulaga o loʻo manino le faʻatupulaia o manaʻoga i lalo, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le gaosiga o atinaʻe ma tupe faavae, tekinolosi ma tau.“O pisinisi ua taʻua i luga o loʻo taʻu saʻo atu o na atinaʻe e faʻamatuʻu vave le gaosiga gafatia ma mafai ona maua ni faʻatonuga e faʻamamafa ai e mautinoa lava e sili atu ma sili atu.E tusa ai ma lea, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le maketi o pisinisi taʻutaʻua pe a maeʻa le faʻalauteleina, ma e mafai ona faʻateleina le faʻaogaina o pisinisi maneta tumau tumau.


Taimi meli: Mati-09-2022